FATİH BATTAR
31 Mart mahalli idari seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Bayat’ta bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.


Bayat ziyareti kapsamında Acil Sağlık Hizmetleri Bölümü’nün hizmete girdiği Bayat Devlet Hastanesi’ni inceleyen Kavuncu, %60’ı tamamlanan ve yıl sonunda tamamen hizmete girecek Bayat Devlet Hastanesi ile ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Kavuncu’nun hastane ziyaretinde Çorum Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Barış ve hastane yönetimi de hazır bulundu.


İncelemelerin ardından Bayat Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kavuncu, ayrıca İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Bayat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Dilek Güney, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve AK Parti ilçe Başkanı Fatih Balcıoğlu katılımı ile hastane sağlık hizmetleri konularında istişarede bulundu.


Kavuncu, Bayat ziyareti kapsamında ayrıca Bayat Belediyesi ve  Bayat Atıf Hoca Kur'an Kursu’nu ziyaret etti. Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’yü yeniden başkan adayı olmasından dolayı tebrik eden Kavuncu, belediye yatırımları ile ilgili Başkan Ünlü’den bigi aldı. Daha sonra Bayat Atıf Hoca Kur'an Kursu’nu ziyaret eden Kavuncu Kur’an bülbülleri ile sohbet etti.