M.BURAK YALÇIN
Bir gazetede PKK elebaşı Mustafa Karasu'nun talimatı üzerine ittifakla ilgili HDP'li Ahmet Türk'le Kılıçdaroğlu'nun gizlice görüştüğü, Kılıçdaroğlu’nun da o mesajı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ilettiği iddia edilen habere İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal tepki göstererek, “Böyle bir şey olur mu? Bizim PKK'ya karşı duruşumuz belli” dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında istişare için Çorum’a gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçe başkanları ve parti mensupları katıldı.

Ziyarette açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, yere seçimlerde iddialı olduklarını ve başarılı olacaklarını belirterek, “Belediyecilik anlayışımızda herkesi kucaklayan, kamplaştırmayan, kutuplaştırmayan, bu ülkenin insanlarının hepsini eşit gören bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Sürdürülebilir bir belediyecilik anlayışıyla hem ekolojik hem ekonomik hem de sosyal açıdan ele aldığımızda sürdürülebilir, insanlarımızın refahını sağlayabilecek bir belediyecilik anlayışıyla milletimizin huzurunda olacağız” dedi.


Bir gazetede PKK elebaşı Mustafa Karasu'nun “ittifak” talimatı üzerine HDP'li Ahmet Türk'le Kılıçdaroğlu'nun gizlice görüştüğü, Kılıçdaroğlu’nun da o mesajı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ilettiği iddia edilen haberle ilgili de açıklamalarda bulunan Şenol Bal, “Böyle bir şey olur mu? Bizim PKK’ya karşı nasıl bir tavır sergilediğimizi herkes biliyor. Bu tür haberler sansanyonel. Belli mihrakların çıkardığı haberler. Bize ne iftiralar atıldı” ifadelerini kullandı.

Şenol Bal’a ziyarette İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Kerim Yılmaz’da eşlik etti.