Milliyetçi Hareket Partisi Uğurludağ İlçe Başkanlığı’na Şuayip İpek getirildi.

Törene Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Uğurludağ İlçe Başkanı Şuayip İpek, Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun, Bayat İlçe Başkanı Bekir Güngör, İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş, Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, Laçin İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, Boğazkale İlçe Başkanı Ali Oran, Çorum Belediye Meclis Üyesi Selim Güloğlu, TÜRKAV Başkanı İlyas Gül ve il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Uğurludağ’ın yeni İlçe Başkanı Şuayip İpek’e görevlendirme yazısını tebliğ eden MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, bayrağı daha ileri taşımak için görev verdikleri İlçe Başkanı Şuayip İpek ve yönetim kuruluna başarılar dilerken, MHP’yi geçmişte olduğu gibi Uğurludağ ilçesinde yine birinci parti yapacaklarına inancının tam olduğunu dile getirdi.
İlçe Başkanı Şuayip İpek ise, kendisini böyle bir göreve layık gördükleri için öncelikle Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye, genel merkez yöneticilerine ve İl Başkanı Agah Karapıçak’a teşekkür etti. 
İpek, “Öncelikle kutlu davamızı güzel ilçemizde bu günlere taşıyan dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, vefat edenlere rahmet diliyorum. Cumhur İttifakı ikliminde doğru siyasi duruşumuzu hemşerilerimizle paylaşacağız. Ağaca bakarken, ormanı gözden kaçırmayacağız. Her gönülde son derece olgun, düzeyli, seviyeli, anlaşmaya ve uzlaşmaya dayalı hemşerilik zemininde güçlü olacağız. Dava arkadaşlarımızla dün olduğu gibi bugün de kararlı ve heyecanla çalışacağız.” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla birlikte törenin ardından Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Köy Muhtarları Derneği ve esnafları ziyaret etti. Karapıçak, ziyaretlerde kendilerine gösterilen ilgiden memnun bir şekilde Uğurludağ’dan ayrılırken, kendilerine gösterilen alakadan dolayı Uğurludağlılar’a teşekkür etti. (Haber Merkezi)