Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ve Çorum Ticaret  Borsası  Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Başkanları ve üyeleri, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

TSO’dan yapılan açıklamaya göre, Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile Çorum Ticaret Borsası yeni Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, yeni Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin ortaklaşa yaptığı nezaket ziyaretinde, önümüzdeki ay yapılacak seçimde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na başarı dileklerinde bulunuldu.

TOBB Başkanı, M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, oda ve borsalarda yapılan seçimlerin başarı ile sonuçlandığını belirtti. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ve Çorum Ticaret  Borsası meclis başkanları, yönetim kurulu başkanları ve üyelerine başarı dileklerini ifade  etti.

Ayrıca, ziyarette TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan talep edilen TOBB Nefes Kredisi için, Çorum iline ilave 2 milyon 500 bin TL tahsis edildiği, ilgili kredi için KOBİ'lerin Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Halkbank ve Denizbank olmak üzere 4 bankadan herhangi birine müracaat edebilecekleri belirtildi.

Editör: Haber Merkezi