Çorumlu sanayici ve işadamlarının da katıldığı 'Halkbank Üreten Türkiye Buluşmaları'nın ikincisi Samsun'da düzenlendi.

700'ün üzerinde sanayici ve KOBİ'nin katıldığı toplantıda konuşan Halkbank Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan reel sektör ihtiyaçlarına yönelik geliştirdikleri özel çözümleri paylaştı.

Halkbank Çorum Şube Müdürü İsmail Karabay'ın da hazır bulunduğu toplantıya Çorum'dan Ahmet Ahlatcı, İsmail Alapala, Rüstem Ekmekçi, Ahmet Emin Ahlatcı ve Kasım Kahraman gibi isimler de katıldı.

KOBİ'lerin rekabet gücünü artırmak amacıyla geliştirilen bankacılık hizmetlerinin de tanıtıldığı toplantıda kürsüye gelen Osman Arslan, stratejik sektörleri mercek altına aldıklarını söyledi.

ÇORUM'DA DA DÜZENLENECEK

Halkbank Üreten Türkiye Toplantıları ve Esnaf Lokantası Sohbetleri kapsamında Esnaf ve KOBİ'lerle buluşmaya devam ediyor.

Samsun'da gerçekleşen Üreten Türkiye Buluşması'nın ardından esnaf temsilcileriyle öğle yemeğinde buluşan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, organizasyonun Çorum'da da düzenleneceğini ifade etti.

İkizler Tandır Salonu'nda gerçekleşen buluşmada söz alan ünlü yemek yazarı Mehmet Yaşin ise esnaf lokantalarının önemini anlattı.