RECEP MEBET
Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, Akşemseddin Caddesi’nin Çevreyolu ile birleştiği noktada yapılması planlanan kavşağın bir an önce açılmasını istedi.
Osmancık Caddesi ve üstgeçit civarında yaşanan trafik problemine dikkat çeken Hanefi Özdemir, söz konusu kavşağın açılmasıyla birlikte sorunun ortadan kalkacağını söyledi.
Akşemseddin Caddesi’nin devamı olarak düşünülen yol güzergahında genişletme çalışlamaları yapıldığını belirten Özdemir, “Çevreyolu’nun hemen ötesindeki Çiflik Caddesi üzerinde gerçekleştirilen çalışmalar dahilinde tamamlanmayı bekleyen 800 metrelik bir bölüm kaldı” dedi.

Akşemseddin Caddesi’nin Osmancık Caddesi’ne paralel uzanan bir yola dönüşmesiyle birlikte bölgedeki trafik yoğunluğunun azalacağına işaret eden Özdemir, “Valimiz, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm yetkililere sesleniyor, dile getirdiğimiz cadde ve kavşağın acilen trafiğe açılmasını bekliyoruz” diye konuştu.
Öte yandan Özgürevler 12., 13, 14, 15 ve 16. Sokak sakinlerinin yaşadığı sıkıntılara da değinen Muhtar Özdemir, bölgeki asfalt çalışmalarının tamamlanmasını istedi.