Prefabrik konutlar ev sahibi olmak isteyenlerin bu hayallerini ucuza, hızlı şekilde, üstelik de depreme dayanıklı olarak gerçekleştirmelerini sağlıyor.
Standart bir evin tüm özelliklerine sahip olabilen prefabrik evler, şehir merkezinden uzak arazilerde kurulabilmesi nedeniyle büyük şehir karmaşasından uzaklaşmak isteyenlerin tercih ettiği bir alternatif olarak ortaya çıkıyor.

Çorum’da 2011 yılından bu yana prefabrik sektöründe hizmet veren Berkay Prefabrik, 8 yılda 500 kişiyi ev sahibi yaptı.
Arsası olanı 15 günde konforlu bir ev sahibi yapan Berkay Prefabrik, anahtar teslim konut imalatı yapıyor.

Çorum’da prefabrik evlere ilginin giderek arttığını belirten Berkay Prefabrik firma sahibi Şükrü Sol, prefabrik konut üreticisi firma olarak müşterilerine anahtar teslim konut imalatı yaptıklarını belirterek, kullanıcılar için önemli avantajlar taşıdığını söyledi.

Berkay Prefabrik Yapı olarak modern üretim tesislerinde sahip oldukları yenilikçi teknolojileri ile uluslararası standartlarda kaliteli malzeme kullanarak en uygun prefabrik ev fiyatları ile, uzun ömürlü yapı sınıfında estetik tasarımda evler imal ettiklerini belirten Sol; “Son derece konfor sunan özellikte uzun yıllar keyifle kullanacağınız tek katlı ve çift katlı hızlı üretimli, kolay kurulumlu evlerimizi ucuz ev fiyatları ile mutlu yaşamınız için Çorum halkının beğenisine sunuyoruz.” dedi 

VİLLA KONFORU SUNULUYOR
Firma olarak 200’e yakın farklı ev tipi sunduklarını aktaran Sol, 12 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 100 metrekare standart bir konut almakta zorlananlara bile üçte biri, dörtte biri fiyatlara villa konforu sunduklarını kaydetti. 

Evlerin fiyatları metrekaresine göre değiştiğini belirten Sol, konutların lüks villaları aratmayacak niteliğe sahip olduğunu ve 15 gün içinde anahtar teslimi yaptıklarını söyledi.

Berkay Prefabrik Yapı olarak ayrıca ev, bağ, çiftlik konutlarının yanı sıra şantiye yapıları, ofisler, acil yerleşim üniteleri, eğitim ve sağlık binaları, askeri yapılar, konteynırlar, yaşam kabinleri ürettiklerini aktaran Sol; “Hayalindeki yaşam tarzınızı bulacakları yenilikçi tasarımlarla hemen ev sahibi olmak isteyenleri Küçük Sanayi Sitesi 17.cadde numara 1 Yapı Kredi yanındaki Berkay Prefabrik Yapı’ya  bekliyoruz.” dedi.