FATİH BATTAR
İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi her ramazan olduğu gibi bu ramazanda geleneksel iftar yemeği düzenledi.

İftar yemeğine AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclis BaşkanıOsman Günay, İYC Çorum Şube Başkanı Mustafa Tuzcu ile STK temsilcileri katıldı.

İftar yemeğinde AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve İYC Çorum Şube Başkanı Mustafa Tuzcu birer selamlama konuşması yaparken, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise; “Biz davaya inanmış gönül dostlarıyız. Hedefleri olan, doğru yürüyüşü olan bir davanın neferleriyiz. İlim Yayma Cemiyeti bizim için çok önemli bir kuruluş. 1951 yılında inanmış bir avuş insanın kurduğu bir cemiyet İlim Yayma Cemiyeti. Biz de her zaman İlim Yayma Cemiyeti’nin arkasındayız ve her türlü desteğe her zaman açığız.” diyerek iftar organizasyonundan dolayı İYC Çorum Şube Başkanı Mustafa Tuzcu ve ekibine teşekkür etti.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da, İlim Yayma Cemiyeti’nin iyilik hareketlerinin en başında gelen bir kuruluş olduğunu söyledi. İlim Yayma Cemiyeti’nin bir dava kuruluşu olduğunu belirten Kavuncu;“ Biz, akşam olunca pijamalarını giyip, televizyon karşısına geçen azıcık aşım, kaygısız başım diyenlerdenolmadık. Beni ailem ilgilendirir, komşum ilgilendirir, beni yaşadığım şehir ve ülkem ilgilendirir, beni insanlık ilgilendirir diyen insanlarız. İlim Yayma Cemiyeti de bu davanın bir parçasıdır.” dedi İftar prgramında davetlilere İskilip Dolması ikram edildi