Osmancık’ta yapılacak İmam Hatip Ortaokulu Tatbikat Camii temel atma töreni dün Vali Mustafa Çiftçi’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Törene AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tatbikat Cami için kesilen kurbanın ardından hep birlikte dualar edildi. Vali Mustafa Çiftçi, Milletvekili Oğuzhan Kaya, Kaymakam Hakan Alkan, Belediye Başkanı Hamza Karataş ve diğer protokol üyeleri hayırsever Ali Sağır ile beton pompasının butonuna birlikte basarak temel atma törenini gerçekleştirdi.

Tören sonunda katılımcılara Osmancık İmam Hatip Kız Öğrenci Pansiyonunda yemek verildi.  Caminin iki katlı olarak yaptırılacağı, 750 bin TL keşif bedelli olduğu, İstanbul'da yaşayan hayırsever işadamı Ali Sağır'ın 500 bin TL katkıda bulunmayı taahhüt ettiği, kalan kısmın ise milletvekillerinin ve hayırsever vatandaşların desteği ile tamamlanacağı bildirildi. İnşaatın İris İnşaat firması tarafından yaptırılacağı açıklandı.

Editör: Haber Merkezi