HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por’da baş­kan­lık gö­re­vi­ni dev­re­den Ömer Ba­la­ban, bu­gü­ne ka­dar ol­du­ğu gi­bi bun­dan son­ra­da her za­man Ço­rum Be­le­di­yes­por’un ya­nın­da ve des­tek­çi­si ola­ca­ğı­nı be­lir­te­rek ye­ni yö­ne­ti­me ba­şa­rı­lar di­le­di ve ba­şa­rı için­de Ço­rum’un tüm di­na­mik­le­ri­nin bir­lik­te ha­re­ket et­me­si ge­rek­ti­ği­ni söy­le­di.

Ömer Ba­la­ban ge­nel ku­ru­lun di­lek ve te­men­ni­ler bö­lü­mün­de yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da 2011 yı­lın­dan bu­ya­na Ço­rums­por ve Ço­rum Be­le­di­yes­por’da de­ği­şik gö­rev­ler­de bu­lun­du­ğu­nu son ola­rak­ta baş­kan ola­rak bu şeh­re hiz­met ver­me­ye ça­lış­tı­ğı­nı söy­le­di.

Bu se­zo­nun ilk ya­rı­sın­da ta­kım ola­rak is­te­dik­le­ri nok­ta­ya gel­dik­le­ri­ni an­cak ikin­ci ya­rı­da ina­nıl­maz bir dü­şüş ya­şa­dık­la­rı­nı be­lir­ten Ba­la­ban ‘Ko­nu Ço­rum ve fut­bol ol­du­ğu sü­re­ce her za­man elim­den ge­len kat­kı­yı ver­me­ye bu­gü­ne ka­dar ol­du­ğu gi­bi bun­dan son­ra­da de­vam ede­ce­ğim.

İlk ya­rı­da Tür­ki­ye’de ör­nek gös­te­ri­len bir ta­kım olan ku­lü­bü­müz ikin­ci ya­rı­da ina­nıl­maz bir dü­şüş gös­ter­di ve ma­le­sef bu şeh­ri la­yık ol­du­ğu üst li­ge ta­şı­ya­ma­dık. Ca­mia ola­rak biz­ler­de yan­lış­lar yap­tık. Os­ma­ni­yes­por ma­çı­nı ka­za­na­rak li­der ola­rak dön­dük ve evi­miz­de­ki maç­ta se­yir­ci­siz oy­na­dık. Bir ön­ce­ki se­zon Al­tay ma­çın­da 2-0 ka­zan­dı­ğı­mız kar­şı­laş­ma­dan son­ra ya­pıl­ma­ma­sı ge­re­ken­le­ri yap­tık.

Biz­ler ca­mia ola­rak bir­lik­te ha­re­ket et­me­di­ği­miz hep bir­lik­te is­te­me­di­ği­miz sü­re­ce ba­şa­rı­ya ulaş­ma­mız zor. Bu­gün bir mi­lat ol­sun. Ba­şa­rı için her­ke­sin is­te­me­si, des­tek ol­ma­sı ve ola­ya ay­nı çer­çe­ve­de bak­ma­sı şart. Bun­dan son­ra­ki sü­reç­te biz ya­pa­ma­dık, biz­den son­ra­ki­ler de ya­pa­ma­sın gi­bi bir dü­şün­ce içe­ri­sin­de ke­sin­lik­le de­ği­lim. Bun­dan ön­ce ol­du­ğu gi­bi, bun­dan son­ra da Be­le­di­yes­por’un ba­şa­rı­sı için üze­ri­me ne dü­şü­yor­sa yap­ma­ya ha­zı­rım. Ço­rum’un tüm di­na­mik­le­ri­nin bir ara­ya gel­me­siy­le ben ba­şa­rı­nın ya­ka­la­na­ca­ğı­na ina­nı­yo­rum’ de­di.

Ba­la­ban ko­nuş­ma­sı­nın son bö­lü­mün­de ise es­ki Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mu­zaf­fer Kül­cü, Be­le­di­ye Baş­ka­nı ve Ku­lüp Onur­sal Baş­ka­nı Ze­ki Gül’e gö­rev yap­tı­ğı yö­ne­ti­ci ar­kaş­la­rı­na, tek­nik he­yet, fut­bol­cu ve ta­raf­tar­la­ra te­şek­kür et­ti. Ba­la­ban ay­rı­ca ken­di­le­ri­ni ih­mal et­me­si­ne kar­şın her za­man ya­nın­da olan ai­le­si­ne­de ay­rı­ca te­şek­kür et­ti.