HARUN AKKAYA
Karabük’te yapılan grup birinciliğinde temsilcimiz Çimentospor final maçında Sakarya Harmanlıkspor’a penaltılarda 4-3 yenilerek elendi.
Grubunda ilk maçında Düzce Karaca Çobanspor’u 6-2 yenerek iyi başlayan Çimentospor ikinci maçında ise cumartesi günü Bartınspor’u zorlu bir mücadele sonunda 3-2 yenerek finale yükselmeye hak kazandı.
Diğer grupta ise Sakarya Harmancıkspor grup birinciliği maçında Bolu özel İdare Köroğluspor ile yarıda kalan karşılaşma sonunda finale yükselen takım oldu.
Dün 5000 evler sahasında oynanan maçın normal süresi içinde rakibinden üstün bir futbol ortaya koymasına karşın final paslarında başarılı olamayınca öne geçme fırsatından yararlanamadı. Normal sürenin ardından uzatma devrelerinde de iki takımında çabası sonuç vermeyince yarı final grubuna yükselen takımı belirlemek için penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Sakarya şampiyonu beş penaltıdan dördünü gole çevirirken temsilcimiz Çimentospor iki penaltıdan yararlanamadı ve maçtan 4-3 galip ayrılan Sakarya şampiyonu yarı final grubuna yükseldi.
Çimentospor gruplardaki performansı ile tüm futbol severlerin büyük beğenisini aldı ve mücadelesi ile göz doldurdu.