HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por ba­yan ma­sa te­ni­si ta­kı­mı set ver­me­den na­mağ­lup şam­pi­yon ola­rak 3. li­ge yük­sel­me­yi ba­şar­dı.

Kas­ta­mo­nu’da 13-15 Tem­muz ta­rih­le­ri ara­sın­da ya­pı­lan 3. li­ge yük­sel­me ter­fi mü­sa­ba­ka­la­rın­da ba­yan­lar­da 18 er­kek­ler­de ise 32 ta­kım mü­ca­de­le et­ti. Ata­türk Spor Sa­lo­nu’nda ya­pı­lan ter­fi mü­sa­ba­ka­la­rın­da Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por ta­kı­mı Ne­vin Mut­lu, Ay­şe Ka­ra­bu­lut ve Alev Ol­gay’dan olu­şan kad­ro­su ile mü­ca­de­le et­ti.

Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por ba­yan ta­kı­mı 1. grup­ta Bar­tın Be­le­di­yes­por ile yer al­dı ve ra­ki­bi­ni 3-0 ye­ne­rek ana tab­lo­ya çık­tı. Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por Ana Tab­lo’da­ki ilk ma­çın­da Ha­tay ASP ta­kı­mı­nı 3-0 ye­ne­rek yo­lu­na ka­yıp­sız de­vam et­ti. Sonr­ka­ki ma­çın­da Şe­hit Ha­kan Ka­bil Or­ta­oku­lu’nu ay­nı skor­la 3-0 ye­nen tem­sil­ci­miz ya­rı fi­nal ma­çın­da ise İs­ken­de­run Ve­te­ran kar­şı­sın­da da ra­ki­bi­ne set ver­me­di ve 3-0 ga­lip ay­rı­la­rak fi­na­le yük­sel­me­yi ba­şan­dı.

Fi­nal­de ana tab­lo­da kar­şı­laş­tı­ğı Ha­tay ASP ta­kı­mı ile bu kez şam­pi­yon­luk için kar­şı­la­şan Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por ra­ki­bi­ni bu maç­ta­da set ver­me­den 3-0 ye­ne­rek tüm maç­la­rı­nı ay­nı skor­la ka­za­nıp ter­fi maç­la­rı­nı bi­rin­ci ola­rak ta­mam­la­dı ve önü­müz­de­ki se­zon 3. lig­de mü­ca­de­le et­me­ye hak ka­zan­dı. Ter­fi maç­la­rın­da İs­ken­de­run Ve­te­ran üçün­cü Is­par­tes ise dör­dün­cü­lü­ğü ka­zan­dı.