HARUN AKKAYA
Voleybol Erkekler 2. Lig 3. grupta Çorum Belediyesi Gençlikspor bugün Develi Belediyespor karşısına hem final grubu biletini hemde rövanşı almak için çıkıyor.


Bugün saat 14’de Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak Çorum Belediyesi Gençlikspor Develi Belediyespor maçını temsilcimiz kazanması halinde ligin bitimine iki hafta kala final grubunda mücadele etmeye hak kazanacak. Öte yandan ligin ilk yarısında Develi deplasmanında hiç beklenmedik bir mağlubiyet alan ve oldukça sıkıntılı anlar yaşayan Çorum Belediyesi Gençlikspor rakibinden rövanşıda almak amacında.
Çorum Belediyesi Gençlikspor Başkanı Nadir Solak hedefleri olan 1. lige yükselmek için ilk aşama olan final grubuna yükselme adına bu kritik maçta tüm Çorumluları salona davet etti.


Voleybol branşında Çorum’da yaşanan gelişmeye Çorum Belediyesi Gençlikspor olarak gerekli katkıyı vermenin çabası içinde olduklarını belirten Solak ‘Bugün oynayacağımız Develi Belediyespor maçını kazanarak ilk hedefimiz olan final grubuna yükseleceğiz.  Sezon başı hedefimiz olan 1. lige çıkmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. İnşallah 1. lige çıkarak şehrimizin tanıtımına ve sporun gelişimine gereken katkıyı vereceğiz. Ben tüm Çorumlu spor severleri bugünki maça gelerek takımlarına destek vermeye ve final grubuna yükselme sevincimize ortak olmaya davet ediyorum’ dedi.
 

Hakem Turgut Yıldırım
Çorum Belediyesi Gençlikspor ile Develi Belediyespor takımları arasında bugün oynanacak maçı ilimiz C Klasman hakemi Turgut Yıldırım yönetecek yardımcılığını ise Caner Yıldırım yapacak. Maçın gözlemciside ilimizden Recep Öztuna.