HA­LİL ÖZ­TÜRK

Okul­lu Kü­çük­ler Ma­sa Te­ni­si’nde kız­lar­da To­ki Şe­hit Şük­rü Öz­yol er­kek­ler­de ise Be­kir Ak­soy İl­ko­ku­lu şam­pi­yon­lu­ğu ka­zan­dı.

Olim­pik Yüz­me Ha­vu­zu al­tın­da­ki sa­lon­da ya­pı­lan il bi­rin­ci­li­ğin­de er­kek­ler­de üç kız­lar­da ise sa­de­ce iki okul mü­ca­de­le et­ti. Er­kek­ler­de üç ta­kım tek dev­re­li lig sta­tü­sü­ne gö­re kar­şı­laş­tı. İlk maç­ta Be­kir Ak­soy Or­ta­oku­lu, 19 Ma­yıs’ı 3-1 ye­ner­ken ikin­ci maç­ta 19 Ma­yıs, Özel Ço­rum TED’i 3-0 yen­di. Gü­nün son ma­çın­da ise Be­kir Ak­soy, Özel Ço­rum TED İl­ko­ku­lu önün­de zor­lan­ma­dan 3-0 ga­lip ay­rı­la­rak şam­pi­yon­lu­ğu ka­zan­dı. 19 Ma­yıs İl­ko­ku­lu ikin­ci­lik ku­pa­sı­nı alır­ken Özel Ço­rum TED İl­ko­ku­lu ise üçün­cü­lük ku­pa­sı­nın sa­hi­bi ol­du.

Kü­çük kız­lar­da ise To­ki Şe­hit Şük­rü Öz­yol İl­ko­ku­lu ile Özel TED İl­ko­ku­lu ta­kım­la­rı tek maç­lık il bi­rin­ci­li­ğin­de kar­şı­laş­tı­lar. Ra­ki­bi önün­de zor­lan­ma­dan 3-0’lık ga­li­bi­yet­le ay­rı­lan To­ki Şe­hit Şük­rü Öz­yol İl­ko­ku­lu şam­pi­yon­lu­ğu ka­za­nır­ken Özel TED ise ikin­ci­lik ku­pa­sı­nın sa­hi­bi ol­du.

Mü­sa­ba­ka­la­rın ar­dın­dan dü­zen­le­nen tö­ren­le de­re­ce­ye gi­ren okul­la­ra ku­pa spor­cu­la­ra ise ma­dal­ya­la­rı ve­ril­di.