HARUN AKKAYA
Bölgesel Amatör Lig 4. grupta temsilcimiz Osmancık Belediyespor ilk yarının son maçında yarın Atakum Belediyespor deplasmanında puan arayacak.

Ligde son beş maçından beraberlikle ayrılan Osmancık Belediyespor bu alanda grupta rakiplerine açık ara fark attı. 12 maçtan yedisinden beraberlikle ayrılan Osmancık Belediyespor son iki maçında sahasında berabere kalarak seriyi devam ettiren kırmızı beyazlılar grupta zirve mücadelesi veren Atakum Belediyespor deplasmanında buna son vermeyi amaçlıyor.

Atakum Belediyespor ise ligde son haftalarda yakaladığı çıkışı evinde konuk edeceği Osmancık Belediyespor maçında da sürdürmek istiyor. Bu maçla ilgili hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayacak olan Osmancık Belediyespor yarın sabah maç için Samsun’a gidecek.

Osmancık Belediyespor antrenörü Turgay Doğan takım olarak yenilmemeyi büyük oranda başardıklarını ancak kazanmak için gol yollarında daha başarılı olmaları gerektiğini belirterek Atakum deplasmanında da bunu başarmak istediklerini söyledi.