HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’da dün Ankara’da yapılan üçlü zirveden radikal kararlar çıktı.

Başkan Fatih Özcan, Teknik Direktör Bahri Kaya ve Genel Koordinatör Oğuzhan Yalçın dün öğlen saatlerinde Fatih Özcan’ın ofisinde bir araya geldiler. Yaklaşık iki saat süren toplantıda ilk yarının değerlendirmesi yapılırken ikinci yarı hazırlıkları ve ilk yarıda yaşanan olumsuzluklar masaya yatırıldı.

Başkan Özcan iç saha performansından memnun değil 
Toplantıda Başkan Fatih Özcan’ın takımın ilk yarıdaki performansından özellikle iç sahada Gümüşhanespor ve Pendikspor ile son oynanan Kırklarelispor maçlarındaki yenilgilerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği öğrenildi.  Başkan Özcan’ın ilk yarıda oynanan maçlarda yaşanan bazı olumsuzlukların ikinci yarıda tekrar edilmemesi için bir dizi tedbirler alınmasını isteği üzerine yeni bir sistem oluşturmak için çalışma yapıldı. Üçlü zirvede alınan kararlar ve ligin ikinci yarısındaki yeni sistemle ilgili olarak alınan kararlar ve tedbirler bugün Çorum’da toplanacak olan futbolculara Genel Koordinatör Oğuzhan Yalçın tarafından tebliğ edilecek.

Toplanma bir gün öne alındı
Kırklarelispor maçında oynanan kötü futbol ve alınan mağlubiyet nedeni ile kızgınlığını henüz atamayan Başkan Fatih Özcan’ın devre arası iznini bir gün azaltarak takımı bugün Çorum’da toplanması için talimat verdi. İlk açıklamada cuma günü Antalya’da toplanacağı açıklanan Yeni Çorumspor buün öğlen saatlerinde Çorum’da toplanacak.

İkinci yarı sistemini kabul etmeyenler ile yollar ayrılacak 

Saat 17’de tesislerde Teknik Heyet ve futbolcular bir araya gelecek ve Genel Koordinatör Oğuzhan Yalçın ikinci yarıda uygulanacak yeni sistemle ilgili olarak futbolculara tebligat yapacak. Bu tebligatın ardından futbolculara iki saatlik bir düşünme süresi verilecek ve saat 19’da yapılacak ikinci toplantıda ayrılmak isteyen futbolcuların kararından sonra devam edecekler bu toplantının ardından Antalya’ya hareket edecek ve yarın akşamda kampta ilk antrenmanı yapacak.

Ayrılık olursa transfer olacak
Üçlü zirvede alınan bir diğer karar ise takımda ayrılık olması halinde transfer yapılacak. Bugün yapılacak görüşme sonunda ayrılmak isteyer olursa takımda direk oynayacak ve katkı sağlayacak isimleri kadroya katmayı planlıyor.