Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, Derinöz Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği ile Karahacipliler Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. 
Beraberinde Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde Kemal Kurt, belediye başkanı olursa hayata geçirecekleri projelerden bahsetti.  


Milli Görüş belediyesini başarılı kılanın ‘Adil Paylaşımcı Demokrasi’ yaklaşımı olduğunu vurgulayan Kurt, “Bizim belediyecilik anlayışımızda yöneticiler halka daha yakın, doğrudan ve dolaysız olarak ilişki içindedir. Bizim bu ilişkimizi temin eden iki uygulama ise halk meclisleri ve Beyaz Masa’dır. Belediye başkanı ve yöneticilerinin doğrudan halka hesap vermesini hedefleyen halk meclislerini, iş başına geçtiğimiz günün akabinde de SE-DE (Seçtiklerini Denetle) projemizi hayata geçireceğiz. Bu proje ile siz değerli mahalle sakinleri olarak belediye başkanını ve yöneticilerini denetleyebileceksiniz bu da bizim yanlış yapmamızı engelleyecek.


Milli Görüş belediyesi olarak diğer uygulamamız ise ‘Söz Mahallede’ projesini hayata geçirmektir. Bu uygulama, yerel yönetim birimi Saadet Partili olsun ya da olmasın partililerin her mahallede serbest kürsü toplantıları yapması, sorunların dinlenmesi, bunların bir rapor haline getirilmesi ve sorun çözülene kadar parti tarafından takip edilmesine dayanmaktadır.


Derinöz Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Davut Tahtacı ve Karahacipliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemal Büzkaya, ziyaretleri için Saadet Partisi heyetine teşekkür ederken, Milli Görüş’e olan özlemlerini de dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi