29 Nisan’da gerçekleştirilen Çorum Tabip Odası seçimlerinde tek aday olarak gören Tabip Odası Başkanı seçilen Doç. Dr. Çağatay Çağlar, eski başkan Doç. Dr. Ümit Görkem’den görevi devraldı.

Tabip Odası’nda gerçekleştirilen törende Dr. Ümit Görkem yeni yönetim kuruluna başarılar dilerken görevi gönül rahatlığıyla yeni başkan ve yönetime devrettiğini belirtti. Geçen hafta il seçim kurulundan mazbatasını alarak göreve başlayan yeni başkan Dr. Çağatay Çağlar ise önceki dönemde gösterdiği güzel yönetimden dolayı Dr. Ümit Görkem ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

Tören halef ve selef başkanların yanı sıra önceki yönetim kurulu üyesi Dr. Türker Ejder, yeni yönetim kurulu üyeleri Dr. Merve Tarhan, Dr. Okan Delikan, Dr. İlker Uzeli, Dr. Emrah Karadere ve denetleme kurulu üyesi Dr. Derya Yapar katılımlarıyla gerçekleşti. Yeni yönetim kurulu 2 ana hedeflerinin olduğunu, ilk hedeflerinin hekimler arasındaki diyaloğu arttırmak için hekimleri daha fazla bir araya getirici aktiviteler yapmak ve diğer hedeflerinin tüm sağlık çalışanlarına karşı yapılan her türlü haksızlık, hakaret ve şiddete ortak tepki vererek seslerinin daha gür çıkmasını sağlamak olduğunu belirtti. (Haber Merkezi)