AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katılmak üzere memleketi Kargı’ya giden AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Açılış öncesi Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’i makamında ziyaret eden Milletvekili Kavuştu, seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Kavuştu, “Allah'ın izni ve halkımızın teveccühü ile 31 Mart akşamı zaferle çıkacağımızdan eminim. Bu zafer karşısında benim de memleketim olan Kargı büyük hizmetler almaya devam edecek. İlçeme Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım ile de irtibatım devam ediyor. İnşallah o da zaferle çıkacak ve gerekli tüm destekleri ilçemize verecek.” dedi.

 

TAŞ VE GENÇ’E ZİYARET
Kavuştu, daha sonra Kargı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir ve partililerle birlikte Kargı Kaymakamı Hasan Taş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’i makamlarında ziyaret etti. 
Müdür Genç, ilçe halkının el emeği göz nuru olarak dokuduğu meşhur Kargı bezini, memleket hatırası olarak Kavuştu'ya hediye etti.