FATİH AKBAŞ

Oğuzlar Belediyesi ve yetkili sendika arasında Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesi imzalandı. "Memurumuzu enflasyona ezdirmedik, muhanete muhtaç ettirmedik." diyen Başkan Orhan Ateş, %30'luk zammın hayırlı olmasını temenni etti.

"Belediyemiz bünyesinde çalışan personelin yararlanacağı Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesi, Belediyemiz ile yetkili sendika arasında başkanlık makamında düzenlenen törenle imzalandık. Çalışanlarımız ücretlerin en iyisini hak ediyor bu nedenle Sosyal Denge Tazminatına %30 zam yaptık, emeğe ve alın terin karşılığını verdik. Memurumuzu ne enflasyona ezdirdik ne muhanete muhtaç ettik olması gereken zammı yaptık. Onlar herşeyin iyisine layıklar. Bu aldıkları zamlar analarının ak sütü gibi helaldir." diyen Belediye Başkanı Orhan Ateş, zammın hayırlı olmasını temenni etti.

 Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş'in makamında düzenlenen imza töreninde, Türk Yerel Hizmet Sen Yozgat Şube Başkanı Uğur Sağlamer  ve Başkan Ateş sözleşmeye imza attı.

İşyeri Temsilcisi İlhan Durmuş ve sendika temsilcisi Türk Yerel Hizmet Sen Yozgat Şube Başkanı Uğur Sağlamer, Belediye Başkanı Orhan Ateş'e yaklaşımı ve personele desteği için teşekkür etti.

Taraflar, sözleşmeden sonra Altınkoz Tessisleri'nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.