HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por’un dün ya­pı­lan Ola­ğa­nüs­tü Ge­nel Ku­ru­lun­da Fa­tih Öz­can Baş­kan­lı­ğın­da­ki yö­ne­tim gö­re­vi üst­len­di. Tur­gul Özal Kon­fe­rans Sa­lo­nu’nda ya­pı­lan Ge­nel Ku­rul’un son bö­lü­mü­ne Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül ile es­ki Baş­kan Ömer Ba­la­ban, es­ki yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­rin­den ba­zı­la­rı ile ye­ni yö­ne­tim ku­ru­lun­da gö­rev ya­pa­cak isim­le­rin ta­ma­mı yer al­dı.

Say­gı Du­ru­şu ve İs­tik­lal Mar­şı ile baş­la­yan Ge­nel Ku­rul’da da­ha son­ra Di­van He­ye­ti Ke­mal Kan, Mus­ta­fa Ka­nat ve Mus­ta­fa Sa­tır’dan oluş­tu. Say­gı Du­ru­şu ve İs­tik­lal Mar­şı’nın ar­dın­dan yö­ne­tim ku­ru­lu fa­ali­yet ra­po­ru okun­du. Fa­ali­yet ra­po­run­da ku­lü­bün gü­reş ve fut­bol bran­şın­da el­de et­ti­ği ba­şa­rı­lar hak­kın­da bil­gi­ler ve­ril­di.

Ke­sin he­sap bi­lan­ço­su, de­ne­tim ku­ru­lu ra­po­ru ve de­ne­tim ku­ru­lu ra­po­nu­nun oku­na­rak ib­ra edil­me­si­nin ar­dın­dan tah­mi­ni büt­çe ye­ni se­zon için 6183 li­ra ola­rak oy­la­na­rak ka­bul edil­di. Gün­dem­de Onur­sal Baş­kan­lık için Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül’ün ol­ma­sı oy­bir­li­ği ile ka­bul edil­di.

Da­ha son­ra ye­ni yö­ne­tim ve de­ne­tim ku­ru­lu se­çi­min­de tek lis­te ile ya­pıl­dı. Fa­tih Öz­can baş­kan­lı­ğın­da­ki yö­ne­tim ku­ru­lu oy bir­li­ği ile oy­la­na­rak ka­bul edil­di. Ge­nel Ku­rul’un di­lek ve te­men­ni­ler bö­lü­mün­de ise es­ki Baş­kan Ömer Ba­la­bar, ye­ni baş­kan Fa­tih Öz­can ve son ola­rak­ta Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül bi­rer ko­nuş­ma yap­tı­lar.

Ko­nuş­ma­la­rın ar­dın­dan Fa­tih Öz­can Baş­kan­lı­ğın­da­ki yö­ne­tim teb­rik­le­ri ka­bul et­ti. Yö­ne­tim Ku­ru­lu’nda geç­miş yö­ne­tim­den Hü­se­yin Te­ke, Mus­ta­fa Er­can, Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya ve Tur­gay Yıl­maz gö­re­ve de­vam eden isim­ler ol­du­lar. Ha­mit Işık iki se­zon ara­dan son­ra ye­ni­den yö­ne­tim ku­ru­lu üye­si ola­rak dö­ner­ken An­ka­ra’dan iş adam­la­rı Mus­ta­fa Şe­ker, En­gin Erol, Mus­ta­fa Er­gün, Mu­rat Se­rim ve Avu­kat Ba­şak Ak yer alır­ken Ha­san Eker, Sa­lim Kol­daş, Mu­rat Se­lim, Mus­ta­fa Er­gün, En­gin Erol ye­ni yö­ne­tim ku­ru­su üye­si ola­rak gö­rev alan isim­ler ol­du­lar.

Yö­ne­tim Ku­ru­lu önü­müz­de­ki gün­ler­de top­la­na­rak gö­rev da­ğı­lı­mı­nı ya­pa­cak ve ar­dın­dan da ye­ni se­zon ha­zır­lık­la­rı­na start ve­re­cek.