Çorum’da meydana gelen iki ayrı silahlı saldırıda, aralarında görme engelli bir gazinin de olduğu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre ilk olay, Osmancık Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında daha önceden husumet bulunan M.K. ve U.A., Yazıçarşı Kavşağı'nda, İ.T., M.T. ve T.B. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında M.K. tüfekle vurularak yaralanırken, M.K. ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÜNEYDOĞU GAZİSİ ve ARKADAŞI YARALANDI

Olayın ardından zanlılardan İ.T. ve M.T. bu kez Kerebigazi Ortaokulu yanında evine gitmekte olan ve gazi olduğu öğrenilen Yusuf Şen (28) ile arkadaşı A.Y.'ye ateş açtı. Vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralanan iki kişi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların Yazıçarşı Kavşağı'nda meydana gelen silahlı yaralama olayı ile hiçbir ilgilerinin bulunmadığını öğrenilirken olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu olaya karışan zanlıları İskilip karayolunda yakalayarak gözaltına alındı.

Şüpheliler ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.