ENİSE AĞBAL ÜŞÜMÜŞ
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Çelik ve dünürü Seyfullah Gören gazetemizi ziyaret ederek, 29. yılımızı kutladı. 
Hakimiyet Gazetesi'nin gönül pencerelerini aydınlatan bir kurum gazete olduğunu ifade eden Mehmet Çelik, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'ın misafiri oldu.


Hakimiyet'in bir gazeteden öte, Çorum'un pek çok konusuyla bizzat ilgilenen gönüllü bir STK gibi çalıştığını aktaran Çelik, "Bu memleketin tüm fakir ve fukarasının derdiyle dertlenen, gerek gazete üzerinden gerekse kişisel olarak her zaman bu ulvi sorumluluğun peşinden koşan, özellikle de engellilerimiz başta olmak üzere, dezavantajlı insanlarımıza sunduğu katkı ve ilgi, her türlü takdiri hakediyor. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuzda, Hakimiyet Gazetesi Çorum için gazeteden çok daha öte anlam ve değerlere sahip. Bu değerler üzerine yayın hayatını da başarıyla sürdüren Hakimiyet Gazetesi'ni ve tüm çalışanlarını gönülden kutluyorum." dedi.


Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan, Çelik'e ziyaret ve sözleri için teşekkür ederek, "Biz, bu topluma olan görev sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmenin çabası ve bununla birlikte dua alabilmenin derdi içerisindeyiz." diye konuştu.