Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, esnaf ziyaretlerinde Çorum ile ilgili olarak hayata geçireceği üretime dayalı projelerini anlatarak, yerel seçimler için destek istedi.

Çorum’un belediyecilik noktasında sadece halka hizmet edecek dürüst bir yönetim anlayışına ihtiyaç duyduğunu belirten Kurt, bunu sağlayacak yegâne partinin de Saadet Partisi olduğunu vurguladı. 

Çorum’a nefes aldıracak projelerle geldiklerini ifade eden Kurt, "Milli Görüş, ahlâkın ve liyakâtin ön planda olduğu bir anlayıştır. Milli Görüş zihniyetini, genel ve yerel yönetimlerde temsil ettiği hizmet ahlakını ve anlayışını ifade etmek için bu seçimlerde cepsiz ceket giyiyoruz. Cepsiz ceketle yola çıkarak kendimiz değil, halkımız kazansın diye belediyecilik yapmaya talip olduk. İnşallah, 1 Nisan'da Çorum'da Milli Görüş dönemini başlatacağız.
 

94 RUHUNA İHTİYAÇ VAR
Şimdiye kadar denediniz fakat 1994 ruhu ile çalışılmadığını gördünüz. Bundan sonra Saadet Partisi ile 1994 ruhunu deneyelim. Bizler öncelikle sizlerin dualarına, sonra oylarınıza talibiniz. Biz yıkmaya değil, inşa etmeye talibiz, ayrıştırmaya değil birleştirmeye talibiz." diye konuştu. (Haber Merkezi)