24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için deste turuna devam eden  AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kargı’da partililerle bir araya geldi.

Kargı’da İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programına katılan Karadağ, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti.

24 Haziran’ın Türkiye ve tüm İslam alemi için çok önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Karadağ; “Bu necip millet birçok virajı Allah’ın izni ile kazasız belasız atlatmayı başarma kabiliyetini gösterdi. Kilometrelerce ötede savaşın zulmün ortasında kalmış mazlum din kardeşlerimizin duası Türkiye ile birliktedir. Güçlü bir Türkiye bu coğrafyanın sigortası olacaktır, Türkiye’nin güçlü olması elbette birilerin hesabına gelmeyecektir, bu şer güçler hesaplarını yapa dursunlar Allah’ın da bir hesabı vardır bunu unutmayalım. Gezi olayları, 17-25 Aralık olayları ve 15 Temmuz hain darbe girişimleri bu oyunlardan bazılarıydı, ancak gördük ki bu milletin imanı ve inancı tüm bu tehditlerin bertaraf edilmesine fazlasıyla yetmiş ve tüm bu girişimleri sonuçsuz bırakmıştır. Türkiye 24 Haziran’dan sonra sizlerin desteği ile inşallah daha da güçlü olacaktır. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye dünyaya yön veren bir ülke olarak mevcudiyetini sürdürecektir. Bizlerde inşallah liderimize destek olmak için 24 Hazirana kadar 7/24 sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ dedi

İftar programı sonrası Karadağ ilçede çay ocağı ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti. (Haber Merkezi)