FATİH BATTAR

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün ziyaretinde açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Türkiye’nin 7 Haziran 2015 yılından bu yana büyük bir beka mücadelesi verdiğini belirterek, MHP’nin de 7 Haziran’dan sonra elini taşın altına değil, gövdesini ortaya koyduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Zeki Gül, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras’a iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Zeki Gül, belediye olarak herkese eşit hizmet götürmek için çalışacaklarını söyledi.

‘HERKESE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ’

Çorum’a katkı sağlayacak her noktada tüm vatandaşlarla olduğu gibi tüm partilerden de destek beklediklerini ifade eden Gül; “PKK’ya destek olan siyasi partiler dışında herkes vatanperverdir ve vatanı sever. Bu ülke ve devlet bizim. Bir ve beraber çalışacağız. Yerel siyasetçiler ve yöneticiler olarak Çorum’a katkı sağlamak adına beraber hareket edeceğiz. Çorum’a katkı sağlayacak her noktada tüm vatandaşlarımızla olduğu gibi tüm partilerden de destek bekliyoruz. Biz belediye olarak herkese eşit hizmet götürme noktasında gayret göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras da Türkiye’nin 7 Haziran 2015 yılından bu yana çok önemli badireler atlattığını söyledi.

Türkiye’de gündemin çok çabuk değiştiğine dikkat çeken Aras, Türkiye’nin 7 Haziran 2015 yılından bu yana yaklaşık 1500 şehit verdiğini açıkladı.

‘7 HAZİRAN’DAN BU YANA 1500 ŞEHİT VERDİK’

Türkiye’nin büyük bir beka mücadelesi verdiğini dile getiren Aras; “Türkiye’de 7 Haziran 2015 tarihinden bu yana önemli olaylar yaşandı. 7 Haziran’dan bu yana Türkiye yaklaşık 1500 şehit vermiştir. O tarihten bu yana Türkiye ablukaya alınmış, terör ve kaos ortamı oluşturulmaya çalışılmıştır. Türkiye büyük bir beka mücadelesi içine girmiştir. En son 15 Temmuz’da Türk milleti kenetlenerek, kendi kaderini kendi tayin etmiştir. 16 Nisan’da ise devlet-millet sözleşmesi imzalandı. Akabinde Cumhurbaşkanlığı sistemi devreye girmiştir. 1946’da çok partili sisteme geçişten sonra 16 Nisan referandumunda da Cumhuriyetimiz üçüncü evresine geçmiştir. 2019 yılında yapılacak seçimlerden sonrada Türkiye 2023 hedefine koşacaktır. MHP 7 Haziran’da kuşatma altına alınan Türkiye’de genel başkanımız hareketimizin lideri Devlet Bahçeli elini taşın altına değil, gövdesini Türk milletinin önüne koymuştur. Milliyetçi Hareket Partisi 15 Temmuz’dan beri Yenikapı’da, 16 Nisan’da milletimizle beraber devletinin yanında olmuştur. 7 Haziran’dan bu yana MHP ülkemizin teminatı olmuştur. Vatandaşlarımızın emniyeti, ülkemizin beka sorunun çözümünde gövdesini ortaya koymuştur. MHP olarak 2019 seçimlerinde Cumhur ittifakına sadık kalacağız.” dedi

‘SİYASETİN ANA DAMARINI DA BELEDİYECİLİK OLUŞTURMAKTADIR’

Belediyelerin vatandaşlara hizmet götüren kurumların başında yer aldığını ifade eden Aras; “Siyasetin ana damarını da belediyecilik oluşturmaktadır.  Belediyelerimiz çare demek, umut demek, vatandaşlara 24 saat hizmet eden kurum demektir. Şehrimizin kalkınması, gelişmesi, vatandaşlarımızın taleplerinin karşılanması konusunda belediyelerimiz çok önemli görev üstlenmektedir.” ifadelerini kullandı.