AK Parti Gençlik Kolları üyesi gençler, meşaleler ve sloganlarla karşıladıkları Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın etrafında kenetlendi. “AK Gençlik burada, başkanının yanında” sloganlarıyla Aşgın’ı karşılayan gençler, sosyal medya hesaplarından, “Başkanım biz sana gönülden inandık.” ifadelerini kullandı. 


AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Teşkilat Başkanı Murat Kılıç, Yeni Seçmen Birim Başkanı Onur Civan  ve gençlik kolları üyeleriyle sohbet buluşması yapan AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, gençlerle ettiği sohbette, sahabe döneminden bugüne kadar gençlerin üstlendiği sorumluluk ve başarılara güzel örnekler verdi.

Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, açılış konuşmasında, “Gençliğin enerjisini yansıtacağız. Zaten çalışıyoruz ama bundan sonra daha güçlü bir çalışma yapacağımızın sözünü veriyoruz.” dedi.

Gençlerin coşkusu ve samimiyeti için teşekkür ederek sözlerine başlayan Halil İbrahim Aşgın, Peygamber Efendimiz’in gençlere verdiği önemi ve değeri anlatarak, sahabe döneminin gençlerinden örnekler verdi. Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethini anlatarak, bugünün gençlerine atıfta bulundu.
“15 Temmuz’da en çok gençlerden şehit verdik. Vatan, millet, din devlet deyince heyecanı ve azmiyle sokağa düşen, canını kanını bu vatana ve bayrağa feda eden gençlerimiz var oldukça, bu vatan ilelebet bize yurt olmaya devam edecek.” diyen Aşgın, AK Parti’nin misyonuna vurgu yaptığı konuşmasında şunları ifade etti;

“AK Parti sıradan bir siyasi hareket olsaydı, ben bugün siyaset içerisinde olmazdım, Bizim derdimiz gündelik siyasetler arasında yer tutmak değil. AK Parti herhangi bir parti değil. AK Parti Mus’ab Bin Umeyr’in taşıdığı değerlerin partisi. AK Parti Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethettiği duygularla yaşayan bir parti. AK Parti Seyit Onbaşı demek, AK Parti 15 Temmuz’un genç şehidi Tayyip Olçok demek. AK Parti herhangi bir parti değil, bir dava bir misyondur. Geçmişten bugüne gelen Hak-batıl mücadelesinde Hakk’ın ve adaletin temsilcisi olan bir partidir.

Bu seçimler başta olmak üzere bundan sonraki seçimler de bizim sadece seçim olarak bakabileceğimiz seçimler değildir. Bu seçimler kesinlikle Halil İbrahim Aşgın başkan olsun diye yapılan seçimler değildir. Bu seçimler Myammar’daki, Filistin’deki, Doğu Türkistan’daki Müslümanlar, hatta Venezuella’da ki Müslüman olmayanlar hakkı gasp edilen insanlar için yapılıyor. AK Parti’nin davası tüm insanlığın saadet ve mutluluğu için var gücüyle çalışmaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, o müstekbirlerin gözüne baka baka dünya beşten büyüktür diyor ise, bu sadece Müslüman coğrafya için değil, tüm insanlık içindir. Dolayısıyla tüm insanlık bize bakıyor. Tüm mazlumların gözü Türkiye’de. Dili, dini ırkı bizimle bir olmasa bile Venezuella halkının gözü bize bakıyor. 


Gençler olarak bu seçimlere bu pencereden bakabilmenizi ve bu ruhla aktif bir şekilde çalışmanızı istiyorum. Siyaseti bu millete hizmet kapısı olarak görüyoruz, bu ruhla geliyoruz, güçlü olarak geliyoruz. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnsanımızın elini tutunca, gözüne bakınca bize olan desteğini net olarak görüyoruz çok şükür. Allah’ın izniyle çok güçlü bir şekilde geleceğiz. Gençlerimizin heyecanı bize güç veriyor, enerji veriyor. 
Derdimiz makam mevki, kırmızı plaka değil. Makam mevki kısmını ayaklarımızın altına alıp, sorumluluk, mesuliyet ve hizmet etme kısmını başımızın üstüne taç edip, el ele gönül gönüle bu şehre hizmet edeceğiz.”  (Haber Merkezi)


 

Editör: Haber Merkezi