AK Parti Çorum İl Teşkilatı yeni yönetimi belli oldu

AK Parti Çorum İl Teşkilatı yeni yönetimi belli oldu. 

AK Parti Çorum İl Teşkilatı yeni yönetimi belli oldu

FATİH AKBAŞ
AK Parti’de İl Başkanlığına Yusuf Ahlatcı’nın atanmasının ardından merakla beklenen İl Yönetim Kurulu dün belli oldu.
AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetim kurulunu açıkladı.
Toplantıda konuşan ve 12 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum’a yapacağı ziyaret ile ilgili değerlendirme de bulunan Ahlatcı, “Cumhurbaşkanımız son 1.5 yıl içerisinde üçüncü kez Çorum’a geliyor. Buda Çorum’a verdiği önemi sevgisini göstermektedir. Bizde bu sevgiye layık olarak 31 Mart’ta aldığımız bayrağı daha da üst seviyeye taşıyarak kendisine hediye edeceğiz” dedi.
Daha sonra Yusuf Ahlatcı, yönetim kurulunda yer alan isimleri kamuoyu ile paylaştı.

 

YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Yönetim kurulunda yer alan isimleri şöyle:
“Murat Günay, Ercan Daşdan, Ali Evlüce, Sevgi Bilgen, Emre Turan, Hasan Algül, Elvan Zorlu, Abdulkadir Karakuş, Mustafa Gökgöz, Halil İbrahim Uzun, Mine Esra Çınar, Seval Can, Meral Göz, Azize Battal, Murat Yakar, Kübra Karadoğan, Okan Çalışkan, Ahmet Büyükkurt, Ahmet Aytuğ Kahramantekin, Musatafa Salih Aksu, Kadir Arslan, Elvan Börekçi, Ahmet Danlı, Kadriye Taşdemir, Abdulbaki Kartancı, Ceyhan Baran, Mustafa Kılıç, Elif Tekeli, Nazlı Zeynep Akyol.

 

İl YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ
İl Yürütme Kurulu üyeleri: Siyasi Hukuki İşler Başkanı Murat Günay, Teşkilat Başkanı Emre Turan, Seçim İşleri Başkanı Ercan Daşdan, Tanıtım ve Medya Başkanı Meral Göz, Dış İlişkiler Başkanı Mustafa Gökgöz, Sosyal Politikalar Başkanı Kadriye Taşdemir, Yerel Yönetimler Başkanı Ali Evlüce, Ekonomi İşler Başkanı Mustafa Kılıç, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Algül, Mali ve İdari İşler Başkanı Okan Çalışkan, Ar-Ge Başkanı Seval Can, İnsan Hakları Başkanı Abdulbaki Kartancı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Elvan Zorlu, İl Sekreteri Elif Tekeli.

 

YEDEK ÜYELER
Yedek üyeler:
Fatih Duygun, Salih Yılmaz, Yusuf Damar, Ertan Doyuran, Bilge Aşkın, Kaan Kartal, Levent İldeş, Asım Kaplan, Tuncay Yalçınkaya, Hayri Özdemir, Süheyla Keller, Yüksel Kaya, Salih Coşkun, Nurhayat Gürer, Pınar Gülnaz.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2019, 11:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Corumlu
Corumlu - 4 yıl Önce

Akp ye oy vermedim ama gercekten saglam kadro

Cancazım
Cancazım - 4 yıl Önce

Çorum ak parti tarihinin en kötü listesi

hasan demir
hasan demir - 4 yıl Önce

anap iş başı yaptı..
yazık fazla nisandan sonra yoklar

Vay bee !
Vay bee ! - 4 yıl Önce

Algül ? derken ?..

Cancazım
Cancazım - 4 yıl Önce

hanimini hüppen denzigi banna rep rep
kefeşle tayyüş ille de kıtmir rep rep
alavere dalavere kim ala da kim vere rep rep
köşeleri möşeleri dön baba dönelim rep rep
raptiye rap rap zaptiye zap zap rep rep
n'aber nitekim gene geldi şapka rep rep

yusuf yıldız
yusuf yıldız - 4 yıl Önce

Ercan Daşdanın ülkücülüğü buraya kadarmış.MHP de iken AKP ye ağzına geleni söyleyeceksin,mhp de menfaat bulamayınca akp ye geçeceksin.Bu mu ülkücülük.Oradaki avukatların çoğu devlet kurumu avukatlığını almak için yönetime girmiş.Bu ara sayı çoğaldı.Avukatların ileri kesat.

SIRADAKİ HABER