AK Parti sıralarından 27. Dönemde Çorum Milletvekili seçilen Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Türkiye Büyük Millet Meclisi kayıtlarını yaptırdı.

Aileleri ile birlikte TBMM’ye sabah saatlerinde giden milletvekilleri, işlemlerini birlikte yaptırmak suretiyle birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Kayıt sonrası birbirlerini kutlayan milletvekilleri, işlemlerin tamamlanmasının ardından basın mensuplarına ve TBMM görevlilerine Çorum leblebisi, Ceviz, Mantı, Pirinç, Tarhana ve çilek ikramı ile teşekkür ettiler.

Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Türkiye’de yeni bir sisteme, Cumhurbaşkanlığı hükümet modeline geçildiği tarihi bir süreçte kendilerine önemli bir misyon yükleyen Çorum halkına teşekkür ettikleri açıklamalarında, TBMM’de Çorum’u güçlü bir şekilde temsil etmek için gece gündüz çalışacaklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiler. Çorum’u ve Çorum’un beklentilerini iyi bildiklerini kaydeden milletvekilleri ortak açıklamalarında bu beklentilere birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak suretiyle karşılık vermeye çalışacaklarını kaydettiler. Basın açıklamasında başlıca şu ifadelere yer verildi: “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, partimize ve bizlere güvenerek destek veren bütün Çorumlu hemşerilerimize gönül dolusu teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hemşerilerimizin verdikleri vekâletle yürüteceğimiz milletvekilliği görevimiz süresince önceliğimiz ülkemiz, milletimiz ve memleketimiz olacaktır.”

Editör: Haber Merkezi