AK Parti Uğurludağ’da Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı ilçe halkının yoğun katılımıyla yapıldı. İlçe merkezinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenine AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış öncesinde konuşma yapan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, "Bu coşku ile birlikte 31 Mart'ta da sandıkları patlatacağız" diyerek sözlerine başladı.

İlçelerin AK Parti ile geliştiğini ve gelişmeye de devam edeceğini kaydeden Ceylan, "Bizim hizmet anlayışımız da insan vardır. Tüm hizmetlerimiz de olduğu gibi Belediyecilikte de önceliğimiz sizlersiniz. Sosyal belediyecilik alanında Türkiye'de olduğu gibi Çorum ve bu güzel ilçelerimizde de güzel çalışmalara imza attık. İlçelerimizde yaptığımız hizmetler bunun bir göstergesidir. Bu hizmetlerimizin devam etmesi için 31 Mart'ta sandıkları, bir diğer seçimden daha üstün bir oy alarak yeniden zaferle taçlandıracağız” dedi.

İLÇELERDE SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İlçelerde seçim çalışmalarını başlattıklarını kaydeden Ceylan, "Gece gündüz demeden çalışarak bu hizmetlerimizi halkımız ile paylaşmalıyız. Seçimlere kısa bir süre kaldı. Unutmayın yerelde iktidar olmadan genelde iktidar olunmaz. Siz ilçe halkımıza ve partililerimize güveniyorum. Bu seçimde de yeniden alacağımız zafer ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermiş olacağız” şeklinde kaydetti.

TOKİ’DEN UĞURLUDAĞ’A 12 MİLYON LİRALIK YATIRIM

TOKİ tarafından Uğurludağ'a yaptırılan konutlar hakkında da konuşan Ceylan, ilçeyi yeniden yapılandırdıklarını ve TOKİ konutlarının maliyetinin 12 milyon lira olduğunu  dile getirerek, "Bu ne demek oluyor yemezsen yedirmezsen millete hizmet ediyorsun. Bu konutlar bitsin, yine nereye isterseniz aynı şekilde oraya da bir konut inşa etme sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Ceylan sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

"Çocuklarımız bizlerin ve ülkemizin geleceğidir. Yaşlılarımız ise bizleri geçmişidir. Onların birikimleri ve tecrübeleri bizler için önemlidir. Hükümet olarak bunun bilincindeyiz. Bu bilinçle her zaman çocuk ve yaşlılarımızı destekledik ve desteklemeye de devam ediyoruz.”

‘HİZMET SİYASETİMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ’

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ise yaptığı konuşmada 31 Mart yerel seçimlerinin yedi düvelin milletimize saldırdığı dönemde büyük önemi olduğunu vurgulayarak,

“Uğurludağ her zaman yanımızda ve bundan hiçbir endişemiz, şüphemiz yoktur.

Gücünü ve meşruiyetini sandıktan alan bir yönetim olarak kimin ne dediğine değil, sadece ve sadece milletimizin ne dediğine bakmakla mükellefiz, öyle de yapıyoruz.

31 Mart’ta milletimizden alacağımız güçlü destekle hizmet siyasetimizi daha da yükseltecek daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

Ahlatcı, sözlerini şöyle bitirdi:

“Uğurludağ halkımız her seçimde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de üzerine düşeni fazlasıyla yerine getireceğini bugün yine gösterdi. Yaşlısıyla genciyle tüm vatandaşlarımız bugün burada bizleri yalnız bırakmadınız. Allah sizlerden razı olsun.

Uğurludağ İlçemiz hazır 31 Mart seçimlerinde zafer bizimdir. Hemşehrilerimize göstermiş oldukları ilgi ve samimiyet nedeniyle teşekkür ediyorum.”

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelesi dualarla kesildi.

Programa AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Günay, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, Uğurludağ Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Remzi Torun katıldı.

Editör: Haber Merkezi