24 Haziran genel seçimlerinde AK Parti’den Çorum milletvekili seçilen Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile birlikte ilk ziyaretlerini Vali Necmettin Kılıç’a gerçekleştirdi. 


AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, 24 Haziran seçimlerinin bugüne kadar yapılan seçimlerin içerisinde en sakin, en huzurlu ve en olaysız geçen seçimlerinden birisi olduğunu söyledi. 


Demokratik bir seçim süreci yaşandığını dile getiren Karadağ Karadağ, “ Seçimlerin güven ve huzur içinde geçmesini sağlayan tüm görevli arkadaşlara, seçim süreci boyunca her zaman güvenliğimizin teminatı olan kolluk kuvvetlerine, hemşerilerimizle aramızda köprü vazifesi gören basın mensubu kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 


Karadağ ve milletvekilleri daha sonra İl Jandarma Komutanı Alb. Abdurrahman Başbuğ ve İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu ziyaret etti. 
Ziyaretlerde AK Parti Merkez ilçe Başkanı Erhan Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya’da hazır bulundu. 

Editör: Haber Merkezi