M.BURAK YALÇIN
AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti’nin iktidara gelmesiyle Türkiye’de olduğu gibi Çorum’da da büyük bir sıçrama olduğunu belirterek, AK Partili belediye başkanlarının şehrin modern bir şehre dönüşmesinde önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

 

‘ZOR VE ÇETREFELLİ YOLLARI CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖNCÜLÜĞÜNDE DİK DURARAK AŞTIK’
Abide Meydanındaki mitingde konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti’nin 2002 yılında binbir meşakkatle başlayan yolculuğunda birbirinden zor ve çetrefilli birçok Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde diklenmeden ancak dik durarak aştığını belirterek, “Siyaset, akıl, mantık, bilim ve teknoloji enstrümanlarını yerinde ve zamanında kullanarak bu güzel ülkemiz için daha nice engeli aşmaya, milletimizi ve devletimizi ilelebet hür ve bağımsız yaşatmaya ant içtik” dedi.

 

‘İLİMİZE HER ALANDA BİRÇOK YATIRIM YAPILDI’
2002 yılında AK Parti’nin iktidara gelmesiyle Türkiye’de olduğu gibi Çorum’da da büyük bir sıçrama yaşandığını dile getiren Yusuf Ahlatcı, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “2002 yılında partimizin yönetimi devralmasından bu yana tüm ülkemizde olduğu gibi Çorum’umuzda da büyük bir sıçrama olmuştur. AK Partili belediye başkanlarımız şehrimizin çehresinin değişmesine ve modern bir şehre dönüşmesine çok önemli katkılar sunmuşlardır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. AK Parti hükümetimizin katkılarıyla ilimize eğitim, sağlık, tarım, ulaştırma, adalet, istihdam, şehircilik ve diğer birçok alanda büyük yatırımlar yapılmıştır. Bu yatırımların artarak devamını sağlamaya ve ilimizi yüceltmeye, yükseltmeye var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum. 

 

‘KENDİNİ EGEMEN SANAN GÜÇLERİN ÖNÜNDE HİÇBİR ZAMAN EĞİLMEYECEĞİZ’
Eğer bugün terör kaçacak delik arıyorsa, başta ABD ve Avrupa olmak üzere tüm dünyada ön plana çıkmış devletler Türkiye Cumhuriyeti’ni mutlaka hesaba katmak zorunda kalıyorsa, bu sizlerin AK Partiye ve Cumhurbaşkanımıza gönülden destek vermenizle mümkün olmuştur. 15 Temmuz şehidi Erol Olçok’un, Abdullah Tayyip Olçok’un, Ali Karslı’nın, Akif Kapaklı’nın, PKK’nın şehit ettiği Aybüke öğretmenin, Muhammet Çoban’ın, Baki Afşar’ın uğruna canlarını feda ettiği güzel ülkemizde ezanın susmaması, bayrağımızın dalgalanması için her türlü emeğimizi ve çabamızı ortaya koyacağımıza, gerektiğinde canımızı feda etmekten kaçınmayacağımızı ilan ediyor, kendini egemen sanan güçlerin önünde hiçbir zaman eğilmeyeceğimize söz veriyoruz.”

Editör: Haber Merkezi