Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, İlim Yayma Cemiyeti Alaca Şube Başkan Yardımcısı Mücahit Gürsoy, Türkiye Gençlik Vakfı Alaca Temsilcisi Aytekin Yundam ve Yönetim Kurulu üyeleri Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Salim Uslu, “Vatanını imanla seven nesiller yetiştiriyorsunuz. Gençlerimiz bu çatılar altında ilimle, irfanla, hikmetle yoğrularak geleceğe hazırlanıyorlar. 1990'lı yıllarda bu ülke evlatlarının yüzlerine üniversite kapılarının nasıl kapatıldığını, İmam Hatip Okullarının tehdit olarak görülüp kapılarına kilit vurulduğuna hep birlikte şahit olduk. Çok şükür o günler geride kaldı. AK Parti bir dava hareketidir. Sizler bilgi, birikim, becerilerinizi, kapasitenizi artmak suretiyle çok çalışın. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş ve İlim Yayma Cemiyeti Alaca Şube Başkan Yardımcısı Mücahit Gürsoy, Mithat Arslan’ın karakalem tekniği ile yaptığı Uslu ve annesi rahmetli Menşure Uslu’nun resmini takdim ettiler.

Editör: Haber Merkezi