AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve CHP Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Kılıç, Aşağı Sanayi esnaf ziyaretinde karşılaştı. Her iki aday da karşılaşmalarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Halil İbrahim Aşgın, bu karşılaşmayla ilgili paylaşımında, Özgür Kılıç ile el ele tutuştuğu ve otururken çekindikleri iki kare fotoğraf kullandı ve üzerine, "Aşağı Sanayi ziyaretimizde CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç kardeşimizle karşılaştık. Bizim anlayışımızda rakip olmak el ele tutuşmamıza engel değil. Bu memlekete hizmet etmeye niyetli herkesle el ele tutuşmaktan geri durmayacağız. Hizmet sevdası ile çıktığımız bu yolda, her tuttuğumuz el, kardeşlik bahçesinin gülüdür." notunu düştü.

Özgür Kılıç ise, paylaşımında otururken olan fotoğrafı tercih ederken, rakibi olan Halil İbrahim Aşgın'ın isminden bahsetmeksizin, "Seçilsek de, seçilemesek de meslektaşım Muhammed kardeşim." dedi.

Kamuoyu her iki adayın da el ele tutuşmasından büyük bir memnuniyet duyarken, siyasi rakiplerin birbirlerine bakış açılarını yansıttıkları paylaşımları dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi