Çorum'a sağlık alanında yapılan yatırımların görüşüldüğü ziyarette Çorum heyeti, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Bakan Koca'ya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yerine yapılacak yeni Diş Hastanesi ve Yavruturna Mahallesine yapılacak olan Aile Sağlık Merkezi, Hitit Üniversitesi bünyesinde açılacak olan Diş Hekimliği Fakültesi ile ilgili bilgiler veren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, "Çorumlu vatandaşımıza, ilimizi sağlık alanında bölgede bir numara yapacağımıza dair sözler verdik. Bunun bir kısmını başardık. Artık Çorum'dan sevki engellediğimiz gibi sevk alır hale geldik. Çorum'u sağlıkta bir numara yapma hedefimizde, sizlerin de yardımlarını bekliyoruz. Sıradaki hedefimiz ise kanser teşhis tedavi merkezi, fizik tedavi iyileştirme merkezi ve psikiyatri servisini Çorum'umuza kazandırmaktır." dedi.

Ziyaretten dolayı Çorum heyetine teşekkür eden Bakan Koca ise, Çorum'a yapılacak olan sağlık yatırımlarına katkıda bulunacağı sözünü verdi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi