RECEP MEBET

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Orhan Bozkurt dün gazetemizi ziyaret etti.

24 Haziran 2018 seçimleri için AK Parti İl Teşkilatı’na başvurarak geçtiğimiz günlerde aday adaylığını resmen açıklayan Orhan Bozkurt, “Kendimi düşünerek değil, kentimize hizmet için bu yola çıktım” dedi.

Orhan İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı da yürüten işadamı Bozkurt, yapılacak seçimin Türkiye açısından tarihi öneme haiz olduğunu söyledi.

Parlementer sistemden Başkanlık sistemine geçişte 24 Haziran seçimlerinin önemli bir dönüm noktası olacağını vurgulayan Bozkurt, bu süreçte aktif olarak görev alma arzusuyla AK Parti’den 3. kez aday adayı olduğunu kaydetti.

“Çorum’un sorunlarını ve çözüm yollarını gayet iyi biliyorum” diyen Bozkurt, “Milletimiz bizi bu göreve tevdi ederse şehrimizin problemlerini en kısa zamanda çözeceğiz. Çorum’un sorunlarının çözümü için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Şayet milletvekili seçilirsem, il ve ilçe belediyelerimizin yanı sıra tüm teşkilatlarımızla eşit mesafede ve uyum içinde çalışacağız. Memleketimize ve ülkemize hizmet yolunda çıktığımız yolun hayırlara vesile olmasını diliyor, temayül yoklamasında AK Parti camiasındaki kıymetli kardeşlerimizin desteğini bekliyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi