FATİH BATTAR
Buharaevler Mahalle Danışma Meclisi toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum’u AK Parti’nin kalesi olarak gördüğünü söyledi.

31 Mart Mahalli İdarler seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hız veren AK Parti, mahalle danışma meclisi toplantılarına devam ediyor.
Yerel seçimlere yaklaşık 2 ay gibi bir süre kala AK Parti seçim çalışmaları kapsamında Buharaevler Mahallesi Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirdi.
Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Temur ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar birer konuşma yaparak seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantı basına kapalı oturum ile devam etti.
 

Editör: Haber Merkezi