Ceylan, KYK yurt binasının hastaneye devrini istedi

AK Parti Çorum Teşkilatı, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ceylan, KYK yurt binasının  hastaneye devrini istedi

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanında bulunan KYK Yurdu'nun hastaneye devredilmesini istedi.

AK Parti Çorum Teşkilatı, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti eski İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ'ın katıldığı ziyarette Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. İhsan Malatya da hazır bulundu.

Ziyaretler kapsamında AK Parti Çorum Teşkilatı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Çorum'a spor alanında yapılan yatırımların ele alındığı ziyarette konuşan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, "İlimiz spor alanında başarılı bir il duruma geldi. Bunda Bakanlığımızın katkısı olduğu kadar Çorum Belediyemizin de destekleri oldu. Hedefimiz Çorum'umuzu spor alanında daha da ileriye götürmek, sağlıklı bir toplum yetiştirmektir." dedi.

Ceylan son olarak, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanında bulunan KYK Yurdu'nun hastaneye devredilmesi konusunda Bakan Kasapoğlu'ndan yardım istedi. 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise ziyaretten dolayı Çorum heyetine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adam
Adam - 5 yıl Önce

Hatanenin yerini yanlis yere yap sonra etrafindaki binalara goz dik Corumda baska bos yer mi yoktu yapilali kac sene olduki etrafindaki binalar istenir oldu

GERÇEK SÖYLER
GERÇEK SÖYLER - 5 yıl Önce

Daha 1 yıl olmadan yer ihtiyacı doğduysa 10 sene sonra ne yapacaksınız , ileriyi görmeyen liyakatsız insanları yönetici yapmayın , herkesin sorumluluğu var.

Mert
Mert - 5 yıl Önce

Ahlatçının yaptırdığı yurda devlet yıllık 4.5 milyon kira veriyor. Bunun hesabını verin . Yağma hasanın böreği

SIRADAKİ HABER