Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Tufan Köse, Gürsel Yıldırım, Burçin Solmaz Polat ve Mehmet Tahtasız, Seydim köyünü ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve İl yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette CHP’li adaylar, köylülerle bir araya gelerek dertlerini dinlediler.

Yapılan açıklamaya göre, CHP heyeti, “24 Haziran’dan sonra CHP iktidarında köylümüzün yüzü gülecek, mazot 3.00 TL olarak ve üreten çiftçimize köylümüze ürün bazlı teşvikler verilecek. Çiftçimiz maliyetlerin düşmesiyle birlikte para kazanacak huzur ve refah seviyesi yükselecek.” dediler.

ŞOFÖRLER VE NAKLİYECİLER ODASI’NA ZİYARET

CHP heyeti, seçim çalışmaları kapsamında Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nı da ziyaret etti.

Oda Başkanı Tahsin Şahin'in karşıladığı CHP Milletvekili Adayları, nakliyeci ve şoför esnafının sorunları ve beklentileri konusunda istişare yaptı. Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP milletvekillerine teşekkür etti.

CHP heyeti daha sonra şoför ve nakliyeci esnafını ziyaret etmek için Kamyon Garajı’na geçti

TRAKTÖRCÜLER DERT YANDI

CHP Milletvekili Adayları daha sonra Traktörcüler Sitesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Galericiler, döviz fiyatları ve faiz oranlarının yükselmesi ile piyasaların tamamen durduğunu ve uzun zamandır traktör satamadıklarını belirterek sıkıntılarını dile getirdiler.

CHP’li adaylar, “24 Haziran’dan sonra CHP iktidarında döviz fiyatları ve faizler çok kapsamlı ekonomi programları ile normal seviyelere çekilecek. Üreten bir Türkiye için tarım politikalarını baştan aşağı değiştirecek, çiftçimizin planlı ve fizibilitesi yapılmış teşvik programları ile tamamen üretime dayalı bir modelle huzur ve refah seviyesini yükselteceğiz. Çiftçi teşvikleri ile birlikte galerici esnafı da pastadan payına düşeni mutlaka alacaktır. Bunlara ek olarak esnafımızın kredi kartı ve kredi faizlerinin büyük bölümünü silerek rahat bir şekilde ticaret yapmasını sağlayacağız.” dediler. (Haber Merkezi)