RECEP MEBET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı önceki gün MHP Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’nde gerçekleşti.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar’ın ev sahipliğindeki bayram buluşmasına MHP Çorum Milletvekili Adayları Mehmet Akif Aras, Alparslan Karapıçak, Mehmet Karaca ve Alper Büker, Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gürbüz Sever, Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Yavuz Ünlü, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Selim Aydın, MHP il ve ilçe teşkilatları yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Ülke ve dünya gündemine dair değerlendirmelerin yapıldığı toplantının açış konuşmasını yapan Arslan Kaynar, yaklaşan 24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek Türk-İslâm Dünyası’nın Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Kaynar’ın ardından sırasıyla söz alan MHP Çorum Milletvekili Adayları da sırasıyla birer selamlama konuşması yaparak partililerle bayramlaştılar.

ARAS: ‘KUŞATMA, 24 HAZİRAN’DA YARILACAK’

MHP Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Türk-İslâm coğrafyasında yaşanan olaylar nedeniyle bayramı buruk bir şekilde kutladıklarını söyledi.

Ramazan Bayramı’nın birlik ve beraberlik içinde kucaklaşmaya vesile olmasını dileyen Mehmet Akif Aras, “Türkiye’yi içerden ve dışardan hedef alan kuşatma 24 Haziran’da yarılacak” dedi.

Terörle mücadele operasyonlarını desteklediklerini hatırlatan Aras, TSK’nın Kandil’e Türk Bayrağı dikmesiyle birlikte Türkiye’nin bölgede ve dünyadaki konumunu güçlendireceğine işaret etti.

16 Nisan referandumuyla birlikte ortaya çıkan devlet-millet sözleşmesinin eseri olan Cumhur İttifakı’nın 24 Haziran’da milletin onayına sunulacağını belirten Aras, “Adaylarımız seçimden başarıyla çıkacaklarına inanıyorum. Tedbir bizden, takdir Allah’tan” diye konuştu.

KARAPIÇAK: ‘ÇORUM, MHP’YE AÇ KALMIŞ’

Bayramlaşma programında konuşan MHP Milletvekili Adayı Alparslan Karapıçak, “Hayallerini gerçekleştirmek isteyen Çorum, MHP’ye aç kalmış” dedi.

Çorum’un devletten hak ettiği payı alamadığını savunan Alparslan Karapıçak, Çorumlular’ın serzenişlerini duyduklarını ve taleplerini Meclis’e taşıyacaklarını söyledi.

Seçmenlerin teveccühü ile 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacaklarına inandığını belirten Karapıçak, “Seçim son hafta şekillenir. Çorumlular’ın talep ve beklentilerini biliyoruz, Çorum için çalışacağımıza söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

KARACA: ‘ÇORUM BU SEFER GEREĞİNİ YAPACAK’

MHP Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Karaca, 24 Haziran seçimleri öncesinde seçmenlerin vereceği karara güvendiğini belirterek, “Çorum, bu sefer gereğini yapacak” diye konuştu.

Türk-İslâm coğrafyasının acı ve zulüm içinde bulunduğunu anlatan Mehmet Karaca, “Allah, İslâm âlemine selamet versin” diyerek Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Türk milletinin, İslâm dünyasının ümidi olduğunu vurgulayan Karaca, MHP’nin içinde bulunduğu Cumhur İttifakı’nın Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacağını dile getirdi.

BÜKER: ‘HAFTAYA İKİNCİ BAYRAMA HAZIRIZ’

“Bizimle birlikte yürüyen tüm dostlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” diyen MHP Çorum Milletvekili Adayı Alper Büker, “Bir hafta sonra ikinci bir bayram yapmaya hazırlanıyoruz” dedi.

Çorum’da MHP’yi eski coşkulu günlerine taşıma konusunda kararlı olduklarını vurgulayan Alper Büker, tüm partililerin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Bayramlaşma programı yapılan açıklamaların ardından ikramlarla devam etti.