Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, seçim çalışmalarına Çorum Sanayi Sitesi’nde devam etti.

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Çorum Sanayi sitesindeki ziyaretlere sabah kahvaltısını esnaf sofrasında yaparak başladı.

Yapılan açıklamaya göre, İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve parti yöneticileriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Milletvekili Aras’a esnafın ilgisi yoğun oldu.

Partisinin esnaf ve sanatkarlara yönelik politikalarından bahseden Aras, özellikle de esnafın vergi ve prim yükünden kurtarılması için MHP’nin önemli projelerinin olduğunu anlatarak, Çorum özelinde de kendisinin her daim ulaşılabilen bir milletvekili olacağının sözünü verdi. Milletvekili seçilmesi halinde Çorum’un kalkınması, gelişmesi ve daha yaşanabilir bir şehir olması için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini anlatan Aras, tüm esnaf kesimleri gibi sanayi esnafının da ciddi sorunlarının olduğunu ve bunların elbirliği ile giderilebileceğini vurguladı.

Çorum’un hem büyük sanayi tesisleri, hem de küçük sanayicilerle birlikte bir şahlanışa geçmeye hazır olduğunu kaydeden Aras, bunun devlet desteği ve teşviklerle, şehrin motivasyonuyla desteklenebileceğini dile getirdi.

Sanayi esnafından gelen çırak-kalfa eksikliği ile ilgili talepleri de değerlendiren Milletvekili Adayı Aras, bu sorunun mesleki eğitime ağırlık verilerek aşılabileceğini ve partilerinin de bu konuda projelerinin olduğunu hatırlattı. (Haber Merkezi)