HURŞİT BOZKURT

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Avukat Rumi Bekiroğlu, gazetemizi ziyaret etti. AK Parti eski İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, siyaset ve STK’larda yaptığı görevlerinden edindiği tecrübeyle, Çorum’u Ankara’da milletvekili olarak temsil etmek için yola çıktığını ifade etti.

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan arkadaşlarıyla birlikte gazetemizi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan’la görüşen Rumi Bekiroğlu, “Mevlam nasip eder milletvekili adayı olursam, AK Parti’nin sandık görevinden il başkanlığına kadar, değişik kademelerinde görev yapmış, şehrimizde bir takım STK’ların kurucu başkanı ve bir takım STK’ların da üyesi olarak, sosyal hayatta göstermiş olduğum çalışmalarımı bir vekil olarak da sürdürme gayretinde olacağım.” dedi.

10 yıllık siyaset, teşkilatçılık ve STK tecrübesi bulunduğunu ifade eden Bekiroğlu, “Şehrimizde istişare kültürünü yaşatmak, sivil toplumu siyasal hayata dahil edebilecek girişimlerde bulunmak, güçlü iletişim ile şehrin dinamiklerini harekete geçirmek ve 10 yıllık siyaset ve teşkilatlanma tecrübemi kullanarak, Çorum’u Ankara’da daha iyi temsil etmek için aday oldum.” diye sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi