AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, gazetemizi ziyaret etti. 24 Haziran seçimlerinin dünya mazlumları, Türkiye ve Çorum açısından çok önemli bir seçim olduğuna işaret eden Kavuncu, "24 Haziran çok bereketli bir sonuçla gelecek, dünya mazlumları sevinecek, milletimiz daha da güçlenecek, Çorum daha da büyüyecek. İnşallah Çorum'u tüm Çorumlular'la birlikte el ele verip daha güzel günlere taşıyacağız." dedi.

Yıllarca Sivil Toplum Kuruluşları'nda görev yapan birisi olarak, toplumun istek ve reflekslerini her zaman birincil öncelik olarak kabul edeceğini bildiren AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, "Şunu yapacağız, bunu yapacağızdan öte, görev süremiz içerisinde Çorum için ne yapılması gerekiyorsa, samimiyetle o konunun derdine düşeceğiz, tüm hemşehrilerimizle el ele verip çözüme doğru emin adımlarla yürüyeceğiz." diye konuştu.

STK görevlerinin temel esasının da Çorum'a ve topluma hizmet amacı taşıdığının altını çizen Kavuncu, 24 Haziran'da milletten alacakları yetkiyle çözüm üretme gücünün daha da artacağını, topluma hizmet aşkından hiç bir şey kaybetmeksizin Çorum'u bulunduğu konumdan daha ileri götürmede, üzerine düşen tüm görevleri yerine getireceğini söyledi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Algül, bazı STK temsilcileri ve partililerin de katıldığı ziyarette, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'a açıklamalarda bulunan Erol Kavuncu, "Toplumun tüm kesimleri, 24 Haziran seçiminin bir parti ya da iktidar meselesi olmadığını, Türkiye'nin geleceğinin söz konusu olduğunu pekala biliyor. Herkesin farklı tercihleri olsa bile, mesele memleket meselesi olunca, tüm farklılıklarını teferruat olarak gören bu millet, 24 Haziran'da Türkiye'nin kurtuluşunda birleşecektir. Ben buna yürekten inanıyorum. Milletimizin feraseti büyük, vicdan terazisi hassastır. En iyi kararı verecek ve dünya liderliği yolunda ilerleyen Türkiye'yi, yedi düvelin kurduğu tüm tuzaklara rağmen geleceğe taşıyacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hem milletimizin gönlünde hem de dünya Müslümanlarının ve dini ne olursa olsun tüm dünya mazlumlarının gönlünde müstesna bir yere sahiptir. O'na duyulan bu güven ve sevgi, bizatihi Türkiye'ye duyulan güven ve sevgi anlamı taşımaktadır." dedi.

Çorum'un gelişimi konusunda, herkesten fikir almaya, akıl birliği yapmaya hazır olduklarını söyleyen Kavuncu, atılacak adımların muhataplarının her zaman fikrini alacaklarını, istişare ve ortak akıl kültürünü merkeze alarak yol yürüyeceklerini aktardığı ziyarette, "Çorum'a dair hemşehrilerimizin özellikle bilmesini istediğim şey şu ki, biz Çorum'un dertlisiyiz, milletimizin dertlisiyiz, vatanımızın ve inancımızın dertlisiyiz. Hiç bir konu, bizim için asla "bana ne" diyeceğimiz bir konu değildir. En büyük sermayemiz samimiyetimiz olacak ve bu samimiyetimizi tüm dertlerin çözümü için yürüyeceğim yolda, yol azığı yapacağız." dedi.

Hakimiyet Gazetesi özelinde de cümleler ifade eden Erol Kavuncu, Hakimiyet'in Çorum için vazgeçilmez bir öneme sahip olduğunu, Hakimiyet'in her zaman Çorum için çarpan bir yürek taşıdığını söyledi. "Hakimiyet bizim evimiz" diyen Kavuncu, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'ın şahsında tüm Hakimiyet ailesine çalışmalarında başarı dilediğini bildirdi.