M.BURAK YALÇIN

MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, eski stadyumun yerine Kültür Sitesi yapacaklarını belirterek, Çorum’u kültürle buluşturup, kültür başkenti yapacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Bugün Fas Kahvesi’nde gerçekleşen kahvaltı programında MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ve bazı MHP’li yöneticilerde hazır bulundu.

‘BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZ ÇOK ANLAYIŞLI’

Toplantıda açıklamalarda bulunan basının şehrin olmazsa olmazı olduğunu belirterek, “Biz kendimizi size, sizde bizleri Çorumluya anlatacaksınız. Zorlu güven ortamı içinde inşallah rahat bir seçim yaşarız. Şanslıyız ki bu dönemki aday adaylarımız olsun gerek partiler olsun çok anlayışlı insanlar. Centilmence, nazik bir ortamda seçim çalışması yürütülecek. Bütün partiler açısından hoş bir dönem olacak diye düşünüyorum. Kendimizi Çorumluya anlatacağız. Basın mensuplarından ricamız objektiz, tarafsız olmaları. Bu konuda en ufak endişemiz yok” dedi.

‘ULUSLARARASI REKREASYON KONGRESİ ÇORUM İÇİN BÜYÜK ŞANS’

Hitit Üniversitesi öncülüğünde 19-24 Nisan tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan Uluslararası Rekreasyon Kongresine de değinen Kenan Şahin, bu kongrenin Çorum’un adını duyurmak ve Çorum’u turizm kenti haline getirebilmek için büyük bir şans olduğunu söyledi.

‘ESKİ STADYUMUN YERİNE KÜLTÜR SİTESİ’

Konuşmasında projelerinden bir tanesi açıklayan Şahin, Dr. Turhan Kılıçoğlu stadının yerine kesinlikle konut yapmayacaklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Çorum’un Kültür Sitesine ihtiyacı var. İçerisinde tiyatro salonu, kongre merkezi ve kütüphanelerin olduğu bir Kültür Sitesine ihtiyacı var. Stadyumun yerine Kültür Sitesi yapmayı düşünüyoruz. Çorum’u kültürle buluşturacağız ve kültür başkenti yapacağız. Çorum’da tiyatro yapanları da destekleyeceğiz. Projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklamaya devam edeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi