Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin’in, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği her yerde büyük ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandığı belirtildi.


Partiden yapılan açıklamaya göre, Şahin, davet üzerine Gülabibay Mahallesi Bağcılar semtinde bulunan Denizköy Çay Ocağı ve Rüstem Eren Parkı yanında faaliyet gösteren Park Çayevi'ni ziyaret etti. İşyari sahibi Yasin Karaman ve semt sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan MHP Adayı Şahin, hem sohbet ederek hal-hatır sordu, hem de sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı. 


Her gittiği yerde olduğu gibi Gülabibey Makallesinde de insanların kendilerini bağrına bastığını belirten MHP Adayı Kenan Şahin, gösterilen ilgiye teşekkür ederken, 31 Mart'ta Çorum'u MHP Belediyeciliği ile tanıştıracaklarını ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını dile getirdi.


MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin'e ziyaretler sırasında MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, belediye ve el genel meclis üyesi aday adayları ve partililer de eşlik etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi