HURŞİT BOZKURT

Saadet Partisi Belediye Başkanı Adayı Kemal Kurt, gazetemizi ziyaret etti. Çorum'un sorunlarını çözmeye talip olduklarını ifade eden SP Başkan Adayı Kemal Kurt, "Biz yerele talibiz, genel siyasetle bizim işimiz yok, biz Çorumlu'yuz, Çorumlu kardeşlerimizin sorunlarını çözmeye talibiz." dedi.

SP İl MYK Üyesi Ahmet Bölükbaşı, SP İl Başkanı Faruk Cıdık ve Emrah Öztekin'in de katıldığı ziyarette, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne ilişkin değerlendirmelerde ve Çorum'a dair açıklamalarda bulunan SP Başkan Adayı Kemal Kurt, Çorum'un merkezi hükümetten yeteri kadar pay alamadığını belirterek, buna bağlı olarak da Çorum'da göç yaşandığını ve her alanda gerilemenin söz konusu olduğunu dile getirdi.

Çorum'un sorunlarının çözümü için projeler hazırladıklarını ve yakın zamanda projelerini kamuoyuyla paylaşacaklarını aktaran Kemal Kurt, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'ı ziyaretinde şunları söyledi, "Çorum'a hizmet için yola çıktık. Bizim için insan ayırmak diye bir şey asla yok, Çorum'da yaşayan herkesi imkan ve statüsüne bakmaksızın bir ve eşit olarak kabul ediyoruz. Biz yerele talibiz, genel siyasetle bizim işimiz yok, biz Çorumlu'yuz, Çorum'daki halkımızın kardeşlerimizin sorunlarını çözmeye talibiz. Çorum'u daha nefes alabilir, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz. Çorum merkezi hükümetten malesef eşit pay alamamaktadır. Bundan dolayı Çorumdaki yatırımlarda bir gerileme görülüyor ve yüksek oranda göç vermektedir. Bunun önüne geçmek için çalışacağız, projeler üretip hayata geçireceğiz. Mahallelerin hepsini eşit seviyede tutup, imar konusundaki dengesizlikleri ortadan kaldıracağız.

Zaman zaman Türkiye'nin gündemine oturan seyyar satıcı meselelerine iş güvenceleriyle, farklı istihdamlarla çare bulacağız. Kayıtlı vergili satış yapan iş yapan arkadaşlarımızın da hakkını gözeterek, herkese karşı adil, eşit paylaşım ve hak merkezli bir yönetim anlayışı ile çalışacağız. Belediyemizin kapıları herkese açık olacak.

Haftalık halk toplantıları ile halkımızın direkt olarak başkanla yüz yüze görüşerek sorunlarını aktarabilecekleri bir ortam oluşturacağız. İleriki zamanlarda da inşallah şehrimizde yapılacak yatırımların yanı sıra, şu anda yarım kalanların devam etmesi, bitirilmesi ve ihtiyaç olan yatırımlarla da alakalı müthiş projelerimiz var. İlerdeki günlerde projelerimizi kamuoyuyla paylayacağız."