MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, gazetemizi ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerine ilişkin görüşlerini paylaştı. Cumhur İttifakı vurgusu ile seçim çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Mehmet Akif Aras, "Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda seçtirmek ve MHP'yi güçlü bir meclis gurubuyla parlementoda temsil etmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çorum'un kalkınması ve halkımızın beklentilerinin hizmete dönüşmesi için çalışıp, Çorum'un daha yaşanabilir ve kalkınmış bir il olması hedefindeyiz." dedi.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Kadın Kolları Başkanı Fatma Sever, Kamu Sen İl Başkanı Selim Aydın, Ülkü Ocakları Başkan yardımcısı Selim Güloğlu, İl Yönetim Kurulu üyesi İlker Tüzün ve bazı partililerin yer aldığı ziyarette, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'la görüşen MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, yerelde vatandaşın beklentilerini, sorumlu siyaset anlayışı ile çözüme kavuşturacaklarını, Çorum'un kalkınması için gereken tüm adımları atmakta kararlı olduklarını dile getirdi.

DAHA YAŞANABİLİR ÇORUM İÇİN

Çorum'un kalkınmasını ve daha yaşanabilir olmasını önemsediklerinin altını çizen Akif Aras, OSB'de büyük firmaların üretim merkezlerinin kurulması yönünde her türlü girişim ve adımları atacaklarını, özellikle Milli Savunma ve otomotiv sektörleri eliyle nitelikli üretim ve istihdamı sağlayacaklarını, göçün önüne geçmek için istihdam odaklı yatırımların destekleneceğini bildirdi.

TÜM TALEPLERİ ÇORUMLULAR’LA BİRLİK OLUP ÇÖZECEĞİZ

Konuşmasında vatandaşın beklentilerini kendilerine yol haritası olarak belirleyeceklerine değinen Aras, "Hızlı tren ve havaalanı başta olmak üzere bütün taleplerin güçlü çözümünün, sadece siyaset eliyle değil, şehrimizin tümünün kenetlenmesiyle mümkün olacağına inanıyoruz, bu birliktelik her zaman Çorum'a kazanım sağlayacak ve Çorum'un önünü açacaktır." dedi.

SORUMLU VE ÇÖZÜM ODAKALI SİYASET

Siyasetçi olarak her zaman sorumlu siyasetten yana tercihte bulunup, üzerlerine düşen hiç bir sorumluluktan geri durmayacaklarını aktaran Aras, şehrine hizmet eden siyasetçi olarak Çorum'un devlet yatırımlarından daha büyük payları alması için toplumun tüm kesimleriyle el ele veren bir çalışma modeli sergileyeceklerini söyledi.

SEÇMEN HİZMET VE YATIRIM İSTİYOR

Aras, seçmenin siyasetçiden beklentisinin iki gurupta olduğunun altını çizerek, bunların hizmet ve yatırım adıyla iki ana başlık olarak ortaya çıktığını bildirdi.

VATANDAŞIMIZIN TEVECCÜHÜ TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ AÇISINDAN UMUT VERİCİ

"Cumhur İttifakı'nın milletimiz tarafından onaylanacağını, milletin ayak bağlarından kurtulup, ülkemizin yükselişe geçeceğini açıkça görüyoruz, vatandaşımızın bu konudaki teveccühleri de hepimizi ülkemiz adına daha da umutlandırıyor." diyen MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, halkın ilgi ve alakasının çok yüksek olduğunu, gittikleri her yerde büyük bir teveccühle karşılaştıklarını söyledi.

YÜZ YÜZE GÖNÜL GÖNÜLE

Seçim çalışmalarının yoğun bir temponun yanı sıra, yüz yüze ve gönül gönüle devam ettiğine işaret eden Aras, "Seçim çalışmalarımızı vatandaşla yüz yüze birebir çalışmalarla, ülkenin durumunu, yeni hükümet  sistemini ve özellikle Cumhur İttifakı'nı anlatarak sürdürüyoruz. 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi