HURŞİT BOZKURT

İskilip Sorkun Bayramlaşma ve Güreş Festivali’ne katılan AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı. Festival alanında yer alan binlerce kişiye hitabeden Kavuncu, 24 Haziran seçimlerinin hem Türkiye’yi hem de dünyanın tüm mazlum coğrafyasını ilgilendirdiğini belirterek, “Dünya mazlumlarının gözü 24 Haziran seçimleri için Türkiye’de.” dedi.

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek ve çok sayıda partilinin de yer aldığı festivalde, bayram coşkusu seçim coşkusu ile birleşti.

Festival alanında bulunan vatandaşları selamlayan Kavuncu, kendisine gösterilen coşku ve teveccühe teşekkür ettiği konuşmasında, 24 Haziran seçimlerinin önemine işaret etti.

AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, konuşmasında şunları söyledi, “Cenabı Hak hepimize bu tarihi seçime şahitlik şerefini nasip etti. Dualarıyla bu milleti destekleyen tüm dünya Müslümanlarının ve mazlumlarının gözü Türkiye’de, Onlar, “Osmanlı zamanındaki 600 yıllık Anadolu güneşi yeniden Türkiye’de doğacak mı?  Yoksa Allah korusun Ümmet’in gönül coğrafyasının umudu sona mı erecek?” diye bekliyor. Bizler var olmanın ya da yok olmanın kararını vereceğiz. Vatan, millet, din bizim ülkümüzdür ve biz bu dava için yola çıktık. Derdimiz büyük, davamız büyük. Bu yola Allah var gam yok deyip kefenini giyerek çıkan Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ordusunda nefer olmak için biz de kefenimizi giyip yola çıktık.

Bölgemizin bütün sorunlarını biliyorum, yol olmadan ilim irfan gelişmez, kalkınma olmaz. İskilip’in problemi İskilip-Çorum yolu, İskilip-Tosya yolu, İskilip-Ankara-Çankırı yolu başta olmak üzere hepsi gündemimizde.

Biz bütüne talibiz, AK Parti sadece bir parti değil. Dünya lideri olan komutanının arkasında kenetlenmiş, yüzünü güneşe dönmüş dava erlerinin yuvasıdır AK Parti. 24 Haziran’a çok az kaldı, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. 24 Haziran’dan itibaren güneş başka bir doğacak, Ümmet başka bir sevince boğulacak. Anadolu’nun bağrında olan bu coğrafya, her zaman Türkiye’nin ve Ümmet’in selameti için gereğini yapmıştır ve 24 Haziran’da da fazlasıyla yapacak.”

Editör: Haber Merkezi