FATİH AKBAŞ
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri kampanyası kapsamında geldiği Çorum’da Belediyeyi ziyaret etti.


AK Parti’nin Abide Meydanında düzenlediği mitingde vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti.


Belediyeye gelişinde Belediye Başkanı Zeki Gül tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada kendisini bekleyen vatandaşları selamladı. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra makama geçerek Vali Mustafa Çiftçi’den kentte yürütülen çalışmalar, Belediye Başkanı Zeki Gül’den belediyenin çalışmaları, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’dan ise projeleri hakkında brifing aldı. 
Burada Valilik ve Belediye özel defterlerini imzalayan Erdoğan, Vali Mustafa Çiftçi ile Belediye Başkanı Zeki Gül’e çini tabak hediye etti.
Belediye ziyaretinin ardından vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Gençlik Kolları üyesi gençler ile fotoğraf çekindikten daha sonra helikopter ile Ankara’ya hareket etti. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyarette, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan ve Leyla Şahin Usta, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun da eşlik etti.