FATİH AKBAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı Kurban Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma programı düzenledi.

Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan CHP İl Başkanı Eray Tüfekçi, bayramların birlik beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki sevgi ve saygının perçinleştiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal dayanışmanın sağlandığı güzel günler olduğunu söyledi.

CHP İl Başkanı Tüfekçi, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Yaşadığımız coğrafyada ve tüm Müslüman aleminde her bayram sevinç ve umuttur.

Bizde her zaman olduğu gibi bugün de zorluklara rağmen geleceğe umutlu bakmaya devam edeceğiz. Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle gözyaşlarının yerine sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, baskı ve yasakların son bulduğu, özgürlüğü demokrasiyi adaleti barışı ve dayanışmayı büyüten bir dünya özlemini bir kez daha yineliyoruz. İçinde bulunduğumuz bu zor günlere rağmen Kurban Bayramı’nın geleceğimiz açısında umut olmasını diliyor, kardeşlik sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisi ile partililerimin ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum” dedi.

Bayramlaşma programına CHP İl Başkanı Eray Tüfekçi ile birlikte, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Çorum eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, parti yöneticileri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ile partililer katıldı.